niké fitness: sport, barátok, siker.

Fitness termünkben a barátságos hangulat mellett, bárki megtalálhatja, ami a mozgáshoz szükséges, legyen akár kezdő vagy haladó sportoló. A korszerű, professzionális gépek és eszközök, valamint az edzők szakértelme minden mozogni, sportolni vágyó számára lehetővé teszi a kitűzött célja megvalósítását: a súlycsökkentést, az alakformálást, az erőszint növelését vagy egy fittebb, egészségesebb életmód kialakítását.

Edzéseink

Spinning

De mi is az a Spinning?

A Spinning egy zenére, edzői vezetéssel, csoportosan végzett teremkerékpározási tréning. Az egyik legkiválóbb kardió edzés, amely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. Az órák rendszeres látogatása hatékony módszere lehet a tartós fogyásnak és a jó kondíció kialakításának. Ez egy olyan páratlan edzésmódszer, amely kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül bárki által végezhető. Az edzés egy speciálisan erre a célra kifejlesztett kerékpáron történik, közel 60 percen keresztül. A Spinning edzés hangulatos, lendületes és magával ragadó.

Látogass el edzőink, Gabi és Edit óráira!

Spinracing

Ha nem lenne elég a tekerésből, itt a Spinracing!

A Spinracing zenés, koreografált teremkerékpár edzés, mely kitűnően alkalmas az állóképesség illetve az erő-állóképesség fejlesztésére! Az edzések során különös figyelmet fordítunk a zene ütemszámának kihasználására. Lassú, közepes, ill. gyors ütemű zenék határozzák meg az edzés karakterét, melyek segítségével hegy, sík illetve lejtőmenetet tudunk modellezni! Természetesen a fordulatszám változásával az intenzitás mértékét is szabályozhatjuk, így igen változatossá tehetjük edzéseinket! 

Alapvető különbség a spinning illetve a spinracing edzések között az, hogy míg a spinningnél a felsőtest mozgása szinte kizárt, addig a spinracingnél a felsőtest mobilizálását kihasználjuk, így karhajlítások, kitartások, statikus mozgáselemek egyaránt találhatóak a koreográfiában, melyek igen változatossá, hangulatossá tehetik az órát! 

Fontos kiemelni, hogy ezek a kiegészítő mozgások biztosítják a helyes ízületi tartásokat és terheléseket, egészséges összhangban a lábmozdulatokkal. Mivel egymástól távol eső izomcsoportokat mozgatunk meg felváltva, olykor egyszerre, mely a keringési rendszerre igen jelentős terhelést ró, így az állóképesség fejlesztésének egyik leghatékonyabb módszeréről beszélünk. Az edzések zöme közepes intenzitású, mely leginkább lehetővé teszi a gyors adaptációt, valamint elkerülhetjük vele a nem kívánt túlfáradást, túledzettséget. Az órák anyagai, erőnövelő, állóképességi, és gyorsaságfejlesztő blokkokat tartalmaznak, kiegészítve koordinációs gyakorlatokkal, melyeket mixelve számtalan variációs lehetőséget kapunk.

Látogass el spinracing edzőnkhöz, Krisztinához!

Jóga

Szánj egy órát az elme és a test harmóniájára!

A jóga az önfejlesztés legősibb módszere, ami magába foglalja a test, a szellem és a lélek harmonikus fejlődését. A gerincjóga célja az egészség helyreállítása, elsősorban a testtartás javításával. A helyes tartás a mozgásszervi problémák megelőzését illetve utókezelését szolgálja és a megfelelő légzés elsajátításának alapfeltétele. Az ászanák helyes gyakorlása kiegyensúlyozza az izomrendszert és az elmét, valamint támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Jelentkezz jógaoktatónk, Zorica óráira!

Helyszín: 2300 Ráckeve, Móricz Zsigmond utca 18.

Bungee Fit

Ez az edzés és a jókedv találkozása!

Érezhetjük a repülés élményét, szabadság és boldogság érzetet ad. Változatos és élvezetes edzést tesz lehetővé. A mozgásforma egy elasztikus kötél segítségével történik, aminek egyik vége a plafonra, a másik vége a derekat körülvevő övre van rögzítve. A Bungee felszerelést mindenkinek a testmagasságához, illetve a testsúlyához megfelelően állítjuk be.

Az órákon rövid, könnyen elsajátítható koreográfiákat tanulunk, kiegészítve erősítő blokkokkal. Semmilyen előképzettséget nem igényel, korra, nemre való tekintet nélkül bárki kipróbálhatja. Annyi biztos, hogy nem fogsz unatkozni, hanem a fellegekben leszel! 

M.A.X.

Muscle + Activity + Excellence = M.A.X

Muscle: A M.A.X. intenzív egész test edzés,fókuszában az izom- és alakformálással. A legújabb sportélettani ismereteken alapuló erő és állóképességi tréning, hatékony zsírégető hatással.

Activity: A harmonikus gyakorlatválasztás és azok kombinálása hatékonyan fejleszti az állóképességet, az erőt és a koordinációt.

Excellence: Garantált svájci Star-minőség + a legújabb edzéselméleti tudományos háttér = M.A.X.

Mit nyújt számodta a M.A.X.?

Fittedzés

Köredzés Boni Balázzsal